Sultan Abdulhamit Han İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Her ortamda ve her durumda başarılı olacak geleceğe kendini hazır hisseden, yaratıcı, sorunlar karşısında sorunun değil çözümün bir parçası olan, girişken, milli bilinci yüksek, üretken, ahlaklı, öğrenmeyi seven bireylerin yetiştirildiği, temelde iyi insan ve donanımlı birey olma özelliğini kazandıran, geleceğin genç liderlerini yetiştiren örnek ve önder bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi; sağlıklı iletişim kurabilen, milli ve manevi değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuz Mardin ilinde tek hafız yetiştirme proje okulu olarak eğitim vermektedir.

Pansiyon Bilgileri: Okulumuzun bünyesinde 70 kişilik pansiyon bulunmaktadır.
Saatler: 08.00-14.40
Isınma: merkezi sistem kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Güncel
Okulun Sınav Başarı Durumu: Güncel
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Güncel
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda etkinlik sınıfımız bulunmakta. Tenis, Santranç ve Langırt etkinlikleri sunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Güncel
Proje Çalışmaları: öğrencilerimizi hafız olacak şekilde bir proje ile eğitim vermektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yetim Kardeş+ Kamerunda Su kuyusu Projesi+ Gara'da Kur'an-ı Kerim Dağıtımı+ Katarakt Ameliyatı
Kontenjan Bilgileri: Güncel
Diğer Hususlar: Güncel

Telefon - 0482 5023424

WEB - https://sultanabdulhamithaniho.meb.k12.tr

Adres - NUR MAH. 11. CADDE 2. SK. HAFIZLIK OKULU NO: 8 ARTUKLU / MARDİN

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim verilmektedir.

Yerleşim Yeri - Mardin merkezde bulunmaktadır.

Adres - NUR MAH. 11. CADDE 2. SK. HAFIZLIK OKULU NO: 8 ARTUKLU / MARDİN

Ulaşım Yeni toki bölgesinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık mardin merkezde bulunmaktadır.