HAFIZLIK ÇALIŞTAYI

"Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Yönetici Hareketlilik Programı kapsamında Proje Hafız İHO müdürleri buluşmasına okulumuz adına katılım sağlandı. Bakan Yardımcılarımız  Sayın Dr. Nazif Yılmaz, açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Çalıştayı imam hatip ortaokullarında örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin, hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası eğitim öğretim süreçlerinin etkin, verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirilmesi; mesleki, akademik, sosyal, kültürel, sportif ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Okulumuz da bu amaç doğrultusunda hareket edecek ve Kur'anı Kerim Muhafızları yetiştirmeye devam edecektir.

08.12.2023 181

08-12-202308-12-202308-12-2023